Ne place să fim la curent cu trendurile din industrie, de accea ne-am propus să nu ratăm ediția de anul acesta a evenimentului Horeca Next Level Dessert Trends.

Știm că mulți oameni sunt pasionați de deserturi și la fac cu drag acasă. Poate că sunt printre voi și oameni care se gândesc de mult timp să înceapă o afacere în acest domeniu dar poate nu au încă curajul.

Poate au nevoie de un mic impuls, de un mic stimul. Ei bine, asta este șansa voastră. Networkingul ajută extraordinar de mult, să mergi la asemenea evenimente și să socializezi cu oamenii de acolo constituie un mare avantaj.

Atitudinea de genul “Lasă că eu știu să fac cutare și cutare, nu am nevoie de mai mult!” nu mai merge. Anul 2018 va fi anul în care afacerile pe stil vechi vor dispărea și vor apărea afaceri pe stil nou.

De aceea este recomandat să fi la curent cu tot ce se întâmplă în domeniul tău. Dacă vrei și tu să participi la acest eveniment, tot ceea ce trebuie să faci, este să completezi un formular online. Accesul este gratuit.

Horeca Next Level Dessert Trends se va desfasura in 8 iunie 2018 la Intercontinental Hotel Bucuresti.

 

Photo by Elijah O’Donell on Unsplash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s