Ne bucurăm să te anunțăm că site-ul este gata! Evident, dacă totul merge bine, site-ul va fi mereu în schimbare, vom adăuga proiecte noi, dulciuri și povești cu dulciuri.

Vrem să fim mereu într-un proces de îmbunătățire, de accea așteptăm cu mare drag și interes părerea ta despre ce crezi că ar trebui să îmbunătățim la site, produse sau la serviciile noastre.

Cu siguranță nu vom face totul perfect de fiecare dată, suntem oameni, lucrăm cu oameni și este în natura omului să mai greșească. Dar noi vedem greșeala ca pe o oportunitate de a învăța, de a ne dezvolta, pur și simplu de a fi mai buni cu fiecare proiect.

Avem planuri și vise mari. Dar pentru a le putea atinge, avem nevoie de tine. Vrem să creăm o comunitate în jurul acestui proiect Dulce Dor. Vrem să bucurăm oamenii care cumpără produsele noastre și ne vom respecta promisiunile făcute.

De asemenea vrem să ne orientăm și către comunitățile defavorizate, iar în viitor, vom pregăti proiecte pentru a putea contribui și noi, alături de alții, la bucuria acestor oameni.

Vom demonstra că și în România sunt companii și antreprenori care ajung la succes pe cale legală, prin muncă și prin dialog.

Am trecut prin multe încercări pentru a ajunge în locul în care suntem acum. Nu avem de gând să ne oprim aici, vom continua lupta cu birocrația, cu oamenii neserioși sau cu concurența neloială.

Știm de pe acum că va fi un drum anevoios, dar avem un scop clar, acela de a bucura oamenii cu produsele noastre.

Când nu vom mai putea face acest lucru, ne vom opri, singuri. Dar până atunci e start joc!

Toate cele bune,
Darius Bogdan
Director general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s